torstai 31. toukokuuta 2018

Kun blondi autoilee..

..voi sattua mitä vain. Jotkut varmasti teistä tietävätkin, että minun oikea hiusten väri on blondi. Uskon sen selittävän joitain tapahtumia elämässäni, kuten esimerkiksi tämän päiväiset toilailut auton ratissa.

Lähdin tänään autolla kotipihasta, ja käännyin risteyksestä vasemmalle. Autostani kuului todella kova kolaus. Rakas Volvoni on jo pidemmän aikaa kolissut ja kilissyt, mutta Teemu on kyllä tutkinut sen ja todennut, ettei mitään akuuttia hätää ole. Nyt kolaus oli kuitenkin paljon kovempi kuin koskaan ennen. Pelästyin ajaneeni jotain betoniklimppiä päin. En osannut paikallistaa mistä kolaus kuului. Käännyin seuraavasta risteyksestä taas vasemmalle, ja kolausta ei kuulunut. Sitten käännyin oikealle ja taas kolahti. Mietin miten voi olla mahdollista että molempiin suuntiin kääntäessä kolahtaa.. Kävin tankkaamassa ja lähdin ajamaan takaisin kotipihaan. Matkalla soitin itku kurkussa Teemulle, että autoni on rikki enkä pääse lähtemään äidin luo. 


Kotipihassa siirsin Viljamin rattaisiin ja olin ottamassa Helmiä pois autosta, kunnes huomasin auton katolla täyden vichy-pullon ja mulla välähti. Nauroin hetken itsekseni ja pakkasin Viljamin takaisin autoon. Se hemmetin vichy-pullo, jonka Teemu oli alkuviikosta laittanut auton katolle ottaessaan Viljamia pois autosta oli seilannut puolelta toiselle kolisten kattotelineestä toiseen. Soitin Teemulle räkättäen niin ettei happi kulkenut, siis ihan oikeasti, vichy-pullo. Teemu oli jo harmitellut, että sinne meni nekin rahat mun auton korjaukseen. 

Saman päivän iltana blondi päätti kolauttaa autonsa etukulman seinään. Mun autokatospaikka on melko ahdas. Toisella puolella on seinä, ja toisella toinen auto.  Yritän aina ajaa mahdollisimman lähelle seinää, jotta jäisi enemmän tilaa ottaa Viljami pois autosta. Kun totuin ajamaan pienellä sievällä bemarilla, on välillä vähän vaikea hahmottaa missä esimerkiksi auton keula menee. Tähän asti oon selvinnyt aina ruutuun ilman kolhuja, mutta tottakai muutama viikko ennen muuttoa täytyi se etukulma seinään raapaista ja muutama naarmu ottaa puskuriin...

Nojoo, jos nyt olisi taas hetkeksi törttöilyt törttöilty. Onneks molemmista tapauksista selvittiin ilman suurempia kolhuja ja laskuja.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti