maanantai 7. toukokuuta 2018

Muutosten tuulia

En tiedä onko se välittynyt tänne blogin puolelle, mutta viime viikkoina juttu ei ole oikein luistanut. Bloggaaminen on ollut pakkopullaa, sillä on ollut niin paljon kaikkea muuta mielessä. Ajattelin alunperin, että en kerro meidän käynnissä olevasta projektista mitään, mutta koska se näkyy täällä blogissakin, koin reiluksi kertoa asiasta.


Meillä on siis ollut jo muutaman viikon käynnissä remonttiprojekti, ja meidän olisi tarkoitus muuttaa kesäkuun aikana uuteen asuntoon. Mitään ennen-jälkeen kuvia ei varmaankaan ole luvassa, mutta valmiin lopputuloksen tulette kyllä näkemään. Viime aikoina täällä on siis tehty paljon laskelmia ja päätetty erilaisia pintamateriaaleja. Pähkäilty päämme puhki erilaisia ratkaisuja ja kahlattu inspiraatiokuvia läpi. Viime viikkoina Viljamin hoito ja kodin pystyssä pitäminen on ollut myös pitkälti minun vastuulla, sillä Teemu on tehnyt pitkää päivää ensin töissä, sitten uudella asunnolla ja välissä käynyt myös tallissa, jotta meillä on mahdollisuus harrastaa. 

Tämä on onneksi hyvin lyhyt ja nopea projekti, kesäkuu on pian ja pääsemme muuttamaan uuteen, meidän näköiseen kotiin. Onneksi meillä on ammattitaitoiset remonttimiehet apuna, ja läheisiä jotka auttavat kukin omalla tavallaan. En malta odottaa lopputulosta!


2 kommenttia:

  1. Huhheijaa.. ihan kuin jotenkin pystyisin samaistumaan. Heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tämä meidän projekti on niin lyhyt. En tiedä kuinka jaksaisin samanlaisen rakennusprojektin kuin teillä. 🙈 Lopputulos kuitenkin palkitsee!

      Poista