perjantai 18. toukokuuta 2018

Taaperotiistai Tampereella

Yhteistyössä Taaperotiistai

Vierailimme tiistaina Taaperotiistai nimisessä tapahtumassa Tampereella Kauppakeskus Ratinassa. Taaperotiistai on kiertue, joka kiertää kauppakeskuksia kevään ja alkukesän aikana. Paikan päällä pääsee tutustumaan erilaisiin yrityksiin, kuulemaan heidän tuotteistaan ja palveluistaan, osallistumaan arvontoihin sekä tietysti maistelemaan uutuuksia! Lapsille on järjestetty paljon mielekästä puuhaa, joten aikuiset ehtii oikeasti tutustumaan yrityksiin.

Ensimmäisenä Viljami bongasi alueen joka oli täynnä bObles-leluja. Olemme aiemminkin päässeet kokeilemaan bObleseja, ja ne ovat kyllä Viljamin ihan lemppareita. Ne kehittää lapsen motoriikkaa ja vain mielikuvitus on rajana niillä leikkiessä. Mukaamme pisteeltä saimme alennuskoodin. Koska olimme liikenteessä täysin lasten ehdoilla, juoksin vain Viljamin perässä ja seuraavana hän riensikin Mehukatti-pisteelle, jossa pääsi maistelemaan uusia luomu pillimehuja. Pisteellä kuitenkin mehuja enemmän Viljamia kiinnosti liukumäki ja paikalle saapunut Mehukatti-maskotti.Arlan pisteeltä löytyi värikyniä ja paperia, mutta Viljami ei malttanut istahtaa alas. Pääsimme maistamaan Luonto+ Vadelma-punajuurijogurttia, joka oli muuten super herkullista. Ei uskoisi että siinä oli punajuurta! Ehdoton Viljamin lempparipiste oli Touhula päiväkotien piste, josta löytyi paljon aktiviteettiä lapsille: oli tunnelia, naruja, tasapainopuomia, hulavanteita ja aurinkoiset tädit leikittämässä lapsia. Leikin lomassa sain kuulla vähän Touhula päiväkotien ideasta, joka kuulosti kyllä todella mainiolta. Leikkien jälkeen pisteeltä napattiin vielä tietysti ilmapallo mukaan. Gefilus-pisteellä pääsi maistelemaan maitohappobakteeri-vitamiinivalmistetta ja pari purkkia lähtikin kotiin mukaan. Nallesairaalassa piipahdettiin myös mittailemassa kuumetta ja laittamassa sidettä nallen jalkaan.
Taaperotiistai-kiertue jatkaa matkaansa, ja ensi tiistaina 22.5.2018 kiertue pysähtyy Kauppakeskus Myllyssä ja seuraavan viikon tiistaina 29.5.2018 Iso Omenassa. Kannattaa olla paikalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti