torstai 21. kesäkuuta 2018

Ensimmäinen hiustenleikkuu

Kun Viljami syntyi, hänellä oli päässään ohut kerros melko tummaa tukkaa. Pian hiukset alkoi vaalentua ja harventua ja Viljami olikin todella pitkään lähes kalju. Joskus yhden vuoden paikkeilla tukka alkoi pikkuhiljaa tuuhentua ja kasvaa pituutta. Pian Viljamilla oli niskassa vaalea takkukasa, mutta edessä ei hiuksia juuri yhtään. Viljamin hius oli todella karheaa ja kokoajan pörröisen näköinen. Päätin tarttua tuumasta toimeen ja vetäisin koneella sivuilta ja takaa lyhyeksi, pääliosaan en vielä koskenut, koska se on edelleen aika harvaa. Istutin Viljamin syöttötuoliin ja laitoin lastenohjelmat pyörimään, hän tuskin huomasi hiustenleikkuukonetta.

ENNEN:JÄLKEEN:
Vaikka Viljamilla ei paljoa tukkaa ollutkaan, niin ilme siistiytyi todella paljon ja niin hassulta kuin se tuntuukin, niin hänestä tuli heti isomman pojan näköinen, pelkällä hiusten leikkauksella! Minkä ikäisenä te olette vieneet lapsen parturiin ensimmäisen kerran tai leikannut itse?

1 kommentti:

  1. 1-vuotiaana meillä lähti ekaa kerta hiukset päästä pojilta, pitihän niitä hieman siistiä kun olivat niin kovin pitkät :)

    VastaaPoista