maanantai 11. kesäkuuta 2018

Kesäloma

I'm back! En tiedä ehdittekö huomata blogissa postaustaukoa, mutta pidin viikon kesäloman blogista. Tiesin että jossain vaiheessa kesää tulen lomailemaan hetken, mutta en ollut suunnitellut ajankohtaa sen kummemmin. Viime viikolla lähdettiin Viljamin kanssa kahdeksi yöksi mun siskon luo, ja viikonloppu vietettiin Pohjanmaalla, joten tähän väliin lomailu sopi oikein hyvin.

Lauantaina Viljamin päikkäreiden aikaan lähdettiin ajelemaan kohti Pohjanmaata ja mentiin Teemun Mummolaan yöksi. He asuvat keskellä maatilaa, joten siellä riitti Viljamille ihmeteltävää. Oli peltoja, traktoreita, lehmiä, leluja, tilaa juosta ja kavereita leikittämässä. Viljami nautti niin paljon kun sai olla ulkona ja tutkia paikkoja. Ja mä nautin niistä maisemista. Välillä mä haaveilen muuttavani keskelle peltoja kauaksi kaikesta. Ja tottakai aina on ihana nähdä Teemun mummoa ja vaaria, varsinkin nyt kun oman mummuni poismenosta on pian vuosi. Sunnuntaita vietettiinkin taas kisatouhujen parissa. Oltiin katsomassa Lapualla Nuorten & Naisten SM-kisoja. Lähdettiin kannustamaan mun siskoa ja tottakai siinä samassa päästiin viettämään aikaa mun vanhempien ja siskon perheen kanssa.
Viikon lomailu teki hyvää, enkä nyt tarkoita sitä ettenkö pitäisi bloggaamisesta, täytyy vain välillä ottaa vähän etäisyyttä ja antaa inspiraation kertyä, nyt on taas pää täynnä ideoita. Ja arvatkaapa mitä, meidän muuttoon on enää pari viikkoa! Täällä käydään kovalla vauhdilla kaappeja läpi, jottei mitään ylimääräistä tarvitse raahata mukana uuteen kotiin. Pian siis pääsette näkemään miltä meidän uudessa kodissa näyttää, ja kivoja sisustusjuttuja tulossa varmasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti