lauantai 21. heinäkuuta 2018

Isän kesäloma = kotiäidin kesäloma

Teemu piti tänä kesänä kaksi viikkoa kesälomaa. Ehdittiin kahdessa viikossa tehdä ihan sikana kaikkea kivaa, mutta ehdittiin myös vain olla ja nauttia yhteisestä ajasta joka on ollut viime aikoina vähissä. Isän kesäloma siis tarkoitti myös kotiäidin kesälomaa.

Heti loman alkuun muutettiin uuteen kotiin ja alkuloma menikin kauppoja kierrellessä ja uusia huonekaluja kasaillessa. Ulkoiltiin paljon ja käytiin uimassa. Vietettiin paljon aikaa läheisten kanssa. Tehtiin pari reissua, toinen Somerolle kisareissun yhteydessä ja toinen Ähtärin eläinpuistoon. Käytiin Teemun kanssa kaksin syömässä ja terassilla. Ehdittiin myös käydä veneilemässä. Kaiken tämän jälkeen ehdittiin myös vain istua sylikkäin sohvalla ja nauttia toisistamme. Sitä kaipasimme kiireisen kevään ja alkukesän jälkeen.


Vaikka minähän olen tavallaan kokoajan lomalla, kun olen Viljamin kanssa kotona, oli ihanaa kun pitkästä aikaa tehtiin yhdessä perheen kesken asioita ja pari viikkoa tuntui oikeasti lomalta. Kelit suosi ja en ollut kokoajan yksin vastuussa Viljamista, oli toinen aamulla laittamassa aamupalaa ja pesemässä Viljamin hampaat, se on kotiäidin lomaa parhaimmillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti